Υλικά:
1 πακέτο Tacos Shells (12τμχ.)
500-600 γρ κιμά
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 κούπα τριμμένο τυρί ένταμ
1/4 νεροπότηρου ελαιόλαδο
1 φλ. του καφέ κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
3-4 μικρές κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
πιπέρι καγιέν
1/4 νεροπότηρου κέτσαπ
1 φλ. του καφέ χυμό ντομάτας
1/2 ποτήρι νερό
Για την σως:
1/2 κεσέ γιαούρτι
2-3 κ.σ. μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζετε τον κιμά, το κρεμμύδι και το μπέικον.
Προσθέστε τα φασόλια, τις πιπερίτσες σπασμένες στο χέρι, αλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε.
Σβήστε με το κρασί και προσθέστε το καλαμπόκι.
Προσθέστε την κέτσαπ, το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη και το νερό, ανακατέψτε και αφήστε να δέσει η σάλτσα μέχρι να πιει όλα τα υγρά.
Ταυτόχρονα βάλτε τα tacos shells στο φούρνο μικροκυμάτων για 1' και τα βγάζετε ή στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Όταν η σάλτσα του κιμά έχει δέσει και έχουν φύγει όλα τα υγρά, αφήνετε λίγο να κρυώσει και ετοιμάζετε την σως γιαουρτιού ανακατεύοντας το γιαούρτι με την μαγιονέζα.
Παίρνετε ένα taco και το γεμίζετε με κιμά, ρίχνετε από πάνω λίγο τριμμένο τυρί και απλώνετε μια γραμμή από την σως γιαουρτιού.
1 πακέτο Tacos Shells (12τμχ.)
500-600 γρ κιμά
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 κούπα τριμμένο τυρί ένταμ
1/4 νεροπότηρου ελαιόλαδο
1 φλ. του καφέ κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
3-4 μικρές κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
πιπέρι καγιέν
1/4 νεροπότηρου κέτσαπ
1 φλ. του καφέ χυμό ντομάτας
1/2 ποτήρι νερό
Για την σως:
1/2 κεσέ γιαούρτι
2-3 κ.σ. μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζετε τον κιμά, το κρεμμύδι και το μπέικον.
Προσθέστε τα φασόλια, τις πιπερίτσες σπασμένες στο χέρι, αλάτι, πιπέρι, πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε.
Σβήστε με το κρασί και προσθέστε το καλαμπόκι.
Προσθέστε την κέτσαπ, το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη και το νερό, ανακατέψτε και αφήστε να δέσει η σάλτσα μέχρι να πιει όλα τα υγρά.
Ταυτόχρονα βάλτε τα tacos shells στο φούρνο μικροκυμάτων για 1' και τα βγάζετε ή στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Όταν η σάλτσα του κιμά έχει δέσει και έχουν φύγει όλα τα υγρά, αφήνετε λίγο να κρυώσει και ετοιμάζετε την σως γιαουρτιού ανακατεύοντας το γιαούρτι με την μαγιονέζα.
Παίρνετε ένα taco και το γεμίζετε με κιμά, ρίχνετε από πάνω λίγο τριμμένο τυρί και απλώνετε μια γραμμή από την σως γιαουρτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου