Υλικά:
300γρ. αλεύρι
15γρ. μαγιά
1 κ. γ. αλάτι
1 κ. σ. λάδι
60γρ. νερό
150γρ. τυρί
150γρ. φέτες μπέικον
15γρ. μαγιά
1 κ. γ. αλάτι
1 κ. σ. λάδι
60γρ. νερό
150γρ. τυρί
150γρ. φέτες μπέικον
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε τη μαγιά σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό με λίγη ζάχαρη και το αλεύρι. Αφήνεται να θερμανθεί για να ενεργοποιηθεί. Σε ένα βαθύτερο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι, προσθέστε την έτοιμη ζύμη με ζεστό νερό και ζυμώστε τη ζύμη. Σκεπάστε και αφήστε την για 15 λεπτά να ξεκουραστεί. Κόψτε το τυρί σε κύβους. Πλάστε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια και βάλτε στο κέντρο από ένα κύβο τυρί. Κλείστε τα μπαλάκια και τυλίξτε τα με φέτες μπέικον και στερεώστε τα με μια οδοντογλυφίδα. Τηγανίστε. Η ζύμη θα αυξηθεί αρκετά κατά το τηγάνισμα. Φροντίστε λοιπόν οι φέτες μπέικον να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου