Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ομελέτα Calzone



Υλικά:


2 αυγά
2 κ. σ. αλεύρι
2 φέτες τυρί για τόστ
1 φέτα πάριζα
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση:


Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά τα αυγά, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίξτε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το να ζεσταθεί. Αφού έχει ζεσταθεί αρκετά ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι και απλώστε το καλά. Αφού έχει ψηθεί από την μια πλευρά την γυρίζετε από την άλλη. Βάζετε το τυρί και την πάριζα στην μια πλευρά της ομελέτας και την διπλώνετε στην μέση. Την αφήνετε για λίγο μέχρι να πάρει χρώμα και να λιώσει το τυρί και την σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου