Υλικά:
225γρ. τσένταρ τριμμένο
3 κουτ. σούπ. βούτηρο σε κύβους
1 κουτ. σούπ. φυτικό λίπος
1 φλιτζάνι αλεύρι
3 κουτ. γλυκ. αλάτι
2 κουτ. σούπ. νερό
225γρ. τσένταρ τριμμένο
3 κουτ. σούπ. βούτηρο σε κύβους
1 κουτ. σούπ. φυτικό λίπος
1 φλιτζάνι αλεύρι
3 κουτ. γλυκ. αλάτι
2 κουτ. σούπ. νερό
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε τα πάντα (εκτός από το νερό) στον επεξεργαστή τροφίμων μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο. Βάζετε νερό 1 κουτ. σούπ. κάθε φορά και ζυμώνετε. Αφαιρέστε τη ζύμη από τον επεξεργαστή, καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει για 20 λεπτά. Ανοίξτε τη ζύμη και κόψτε στα επιθυμητά σχήματα. Τοποθετήστε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας. Ψήστε στους 175 βαθμούς σε προθερμασμένο για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν τραγανά.
Ανακατέψτε τα πάντα (εκτός από το νερό) στον επεξεργαστή τροφίμων μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο. Βάζετε νερό 1 κουτ. σούπ. κάθε φορά και ζυμώνετε. Αφαιρέστε τη ζύμη από τον επεξεργαστή, καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει για 20 λεπτά. Ανοίξτε τη ζύμη και κόψτε στα επιθυμητά σχήματα. Τοποθετήστε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας. Ψήστε στους 175 βαθμούς σε προθερμασμένο για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν τραγανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου