Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Cup Cakes γεμιστά με m&ms



Υλικά:

180γρ. αλεύρι
1 αυγό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
100γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
150ml γάλα
50γρ. βούτυρο


Εκτέλεση:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά. Τοποθετείστε στις ειδικές φόρμες και ψήστε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν έχουν ψηθεί τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν καλά.


Όταν κρυώσουν εντελώς, τα κόβετε στη μέση. Αδειάζετε τις δύο πλευρές πάνω και κάτω από τα κεκάκια που κόψατε.


Όταν τα κεκάκια είναι πλέον κούφια συμπληρώστε το κάτω μέρος με m&ms. Κάντε μια γκανάς σοκολάτας με 150ml κρέμα γάλακτος και 1οογρ. μαύρη σοκολάτα. Βάλτε λίγο στην άκρη του κέικ και κλείστε το καπάκι. Κλείστε και ενώστε τα κεκάκια μεταξύ τους. Βάλτε την γκανάς σε ένα κορνέ και απλώστε την πάνω από το κέικ. Βάλτε λίγη ζάχαρη ή χρωματιστά τρουφάκια για να διακοσμήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου