Υλικά:
800γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 φλιτζάνι γλυκό τουρσί αγγουράκι
4 tortillas
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες τυρί
800γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 φλιτζάνι γλυκό τουρσί αγγουράκι
4 tortillas
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες τυρί
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το ψιλοκομμένο τουρσί σε ένα μπολ. Απλώστε περίπου 1 κουταλιά της σούπας μίγμα τυρί κρέμα σε μια πλευρά της κάθε τορτίγιας. Τοποθετήστε 2 φέτες ζαμπόν και 2 φέτες τυρί για κάθε τορτίγια. Απλώστε άλλη μια κουταλιά τυρί κρέμα. Τυλίξτε σφιχτά. Τυλίξτε το καθένα σε πλαστικό περιτύλιγμα και κλείστε σαν καραμέλα. Βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Ξετυλίξτε και κόψτε κάθε ρολό σε φέτες.
[(Το ιδανικότερο θα ήταν να τα φτιάξετε την προηγούμενη μέρα και να τα βγάλετε από το ψυγείο λίγο πριν την κατανάλωση, ώστε να σφίξουν αρκετά και να μην διαλυθούν όταν τα κόψετε.) (Επίσης εναλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντι για ζαμπόν, γαλοπούλα. Και αντί για ζαμπόν-τυρί, καπνιστό σολωμό και αντι για αγγούρι τουρσί, κανονικό αγγούρι το οποίο θα έχετε τρύψει και θα έχετε στραγγίξει καλά από τα υγρά του.)]

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου